Urgo Medical is voor u en uw patiënten . Vooral nu.

News & Event

Urgo Medical is voor u en uw patiënten . Vooral nu.

covid leeg met schaduwDe Coronavirus-epidemie treft ons sinds enkele weken allemaal, en dan vooral u als zorgprofessional, die in het hart van de strijd staat. Uw rol is cruciaal voor patiënten en wij willen u in deze moeilijke periode onze volledige steun betuigen.

We maken ons allemaal zorgen over deze situatie en we zijn ons als gezondheidszorgbedrijf ten volle bewust van het belang van de solidariteit en de verantwoordelijkheid die iedereen moet tonen.

Daarom heeft Urgo Medical haar organisatie dusdanig ingericht, dat de continuïteit van de dienstverlening aan u wordt gewaarborgd en tegelijkertijd de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers wordt gegarandeerd.

  • Urgo Medical handhaaft haar productie- en distributieactiviteiten om de continuïteit van de patiëntenzorg te waarborgen. Leveringen aan onze klanten zijn dan ook gegarandeerd.
  • Alle medewerkers werken vanuit huis en staan tijdens kantooruren voor u klaar om uw verzoeken per e-mail of per telefoon te beantwoorden. Bovendien kan ons team u terzijde staan met een nieuwe digitale oplossing die het mogelijk maakt om u op afstand te ondersteunen. We hopen hiermee te continuiteit van zorg te ondersteunen.

De epidemie evolueert elke dag en we passen ons voortdurend aan om er zo goed mogelijk op in te spelen.

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons bedrijf stelt en verzekeren u dat het Urgo team u zal blijven bijstaan in deze ongekende situatie.

Zorg voor uzelf en uw de mensen om u heen.

Het Urgo Medical team.

Telefoon: 020-854 64 15

Mail: info@urgomedical.nl

Last update : March 19, 2020