Waar we voor staan

Waar we voor staan

Van het eerste onderzoek tot en met de massaproductie van onze medische hulpmiddelen: iedereen die bij Urgo Medical werkt, zet zich in voor de veiligheid en doeltreffendheid van onze productlijnen.

 

Trouw aan onze waarden

De stevige basis van ons succes wordt gevormd door een netwerk van onderzoekers in al onze aandachtsgebieden, uiterst efficiënte zorginstellingen en een degelijke industriële ervaring.

lees meer

Onze ambitie om een internationale koploper te worden combineren we met respect voor onze wortels en geschiedenis en dit is richtinggevend voor al onze strategische beslissingen. Doordat alle betrokken afdelingen, Onderzoek en Ontwikkeling, Klinische Evaluatie en Productie in Dijon zijn gevestigd, kunnen we nóg sneller inspelen op de behoeften van de markt.

Een gezondheidseconomische verplichting: een sociale uitdaging

Op wereldwijde schaal zijn de economische gevolgen van wondzorg aanzienlijk.Alleen al in Europa worden deze kosten geschat op 10 miljard euro per jaar. Deze kosten worden door de gemeenschap en door patiënten gedragen.

Een passend antwoord op de uitdaging

In ons streven om door innovatie tot steeds betere wondgenezingsoplossingen te komen, willen we laten zien dat onze verbandproducten kosteneffectief zijn én aan de gezondheidsgerelateerde eisen voldoen.

Lees meer

Een nieuw verbandproduct wordt pas op de markt gebracht nadat het klinische en gezondheidseconomische beoordelingstests heeft doorstaan. Omdat één specifiek kenmerk van de producten van Urgo Medical is dat patiënten begeleid moeten worden bij hun behandeling, wordt bij deze beoordeling gekeken naar de totale kosten, met inbegrip van de ‘medische tijd’ en de prijs van het product.
Als een bedrijf met sociale verantwoordelijkheid zijn we er trots op dat we producten maken die niet alleen het leven van patiënten verbeteren, maar ook de gemeenschap een berekend en bewezen voordeel opleveren. Een duidelijk praktijkvoorbeeld is UrgoStart, dat de genezing versnelt.

Evaluaties door externe deskundigen

De economische aspecten van de gezondheidszorg verschillen per land en zijn afhankelijk van het zorgstelsel in kwestie. Ook de verschillende praktijken van zorgpersoneel zijn van invloed op het evaluatiemodel. Daarom roepen we bij dit soort evaluatie de hulp van specialisten in om tot de beste oplossingen te komen, die rekening houden met de belangen van openbare instanties en de verwachtingen van consumenten.

Permanent partnerschap met zorgprofessionals

De technologische innovatie van onze producten, alsook hun prestaties, kunnen alleen ten volle gerealiseerd worden als het zorgpersoneel de beste praktijken toepast. Bij Urgo Medical werken we nauw samen met onze partners in de gezondheidszorg, om maximale bekwaamheid op het gebied van wondgenezing te kunnen garanderen

lees meer

  • Patiëntervaringen gekoppeld aan innovatie: via forums en case studies houdt Urgo Medical gedurende de gehele productontwikkelingscyclus de toepassing van onze producten in de praktijk in het oog.
  • Training in het gebruik van producten: we bieden artsen regelmatig extra training aan in het optimale gebruik van onze producten en de beste wondzorgpraktijken, zoals postdoctorale trainingssessies, open dagen en symposia.
  • Luisteren en begrijpen om onze oplossingen voortdurend te verbeteren: onze medisch vertegenwoordigers worden specifiek opgeleid en gestimuleerd om open te staan voor feedback van zorgpersoneel.
Last update : September 26, 2019