Onze aanwezigheid

Urgo Medical is all about being right at the heart of the action

9 dochterondernemingen

 

Bij Urgo Medical draait het erom aanwezig te zijn daar waar het gebeurt. We hebben momenteel 9 dochterondernemingen in onze belangrijkste markten.

land

Producten voor een internationale markt

Onze producten worden in mondiale context ontwikkeld, door multiculturele teams die worden ondersteund door regelgevingsdeskundigen met diepgaande kennis van de verschillende zorgstelsels in de wereld. Een constructieve en veeleisende dialoog met de autoriteiten die de verschillende markten beheren en een nabijheidsrelatie met zorgprofessionals garanderen dat al onze oplossingen zijn afgestemd op specifieke lokale omstandigheden.

Mondiale ambities

Opkomende markten vertegenwoordigen 11% van de wereldwijde gezondheidsmarkt en zijn goed voor 50% van onze groei.
Op dit moment denken we na over grootschalige investeringen in Azië (China en Korea), Midden-Europa (Polen en Rusland) en Latijns-Amerika. Sinds onze overname eind 2011 van een toonaangevend bedrijf in Brazilië beschikken we nu over de middelen die nodig zijn om onze positie in laatstgenoemde regio uit te breiden.

Congressen

IMG-20150416-WA0006NTVW congres op 13 oktober. “Trilogie rondom de wond”.  In het Cinemec Theater in Ede.

Congressen

IMG-20150416-WA0006CONGRESSEN: 

WCS CONGRES,25 en 26 november. 

NTVW CONGRES,13 oktober.

lees meer

Op 25 en 26 november organiseert het WCS het wondzorgcongres “Samen Wijzer in de Wondzorg”.

Bezoek ons bij onze stand. Voor meer informatie kunt U terecht op de site van het WCS: www.wcs.nl

NTVW CONGRES  Triologie rondom de wond. Nationaal multdisciplinair congres voor wondprofessionals 13&nbsp oktober in het CineMec Theater te Ede .

Meer informatie over het congres en de aanmelding kunt u vinden op de site: http://www.congreswondzorg.nl of www.ntvw.nl

 

 

Last update : February 22, 2018